Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim verliezen opnieuw van Nunspeet 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 15

Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim verliezen opnieuw van Nunspeet 1

Afgelopen zaterdag hebben de dames weer hard gestreden in Zwembad de Brake in Nunspeet. Helaas was de tegenstander te sterk en stonden de dames uit Hattem halverwege al op een 12-1 achterstand. De dames gaven het niet op, maar konden niet op tegen de dames uit Nunspeet die uiteindelijk wonnen met 22-3.

Meteen in de eerste periode merkten de Hattemse dames dat dit een moeilijke wedstrijd ging worden. Na de eerste periode hadden de dames meteen een 5-0 achterstand. Op de helft van de tweede periode wist Susanne Leurink-Weeda de 8-1 te maken. Na twee perioden hadden de dames uit Nunspeet een 12-1 voorsprong.

Direct in de derde perioden werd duidelijk dat de dames uit Nunspeet niet van plan waren om de Hattemse dames door te laten komen. Hun voorsprong liep in de derde periode uit naar 18-1. Toch gaven de dames van Z&PC Hatto-Heim het niet op en in de laatste periode wisten Annemieke Samsom en Aline Bredewoud nog een bal in het net te gooien. Ondanks deze twee doelpunten liep Nunspeet verder uit en werd de eindstand uiteindelijk 22-3.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Susanne Leurink-Weeda, Annemieke Samsom en Aline Bredewoud (allen 1x)