Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Van Guilik capsponsor bij tweede herenteam Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 08

Van Guilik capsponsor bij tweede herenteam Z&PC Hatto-Heim

HATTEM – Voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag zijn sponsorcaps uitgedeeld aan het tweede heren Waterpoloteam van Zwem- & PoloClub Hatto-Heim. Slagerij Van Guilik gevestigd in Zwolle (in de Boni) en Hattemerbroek zal sponsor zijn voor de komende drie jaar. De sponsor zal te zien zijn op de caps van heren 2 en op het sponsorbord langs de kant van het bad met de thuiswedstrijden. Onder toeziend oog van de kersverse sponsor werd er ook nog van de koploper Zignea 3 uit Emmeloord met 12-7 gewonnen.

20140209 Uitreiking caps Van Guilik