Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim weten niet opnieuw te stunten – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 08

Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim weten niet opnieuw te stunten

Hattem – Na vorige wedstrijd de eerste punten gepakt te hebben gingen de dames vol zelfvertrouwen afgelopen zaterdag de wedstrijd in, deze werd gespeeld in Zwembad de Marke tegen Proteus uit Twello. Helaas werd snel duidelijk dat de dames niet voldoende kwaliteit hadden om deze wedstrijd te winnen. Ondanks de vechtlust bij de dames uit Hattem was het halverwege al 7-1 voor Proteus. Ook in de laatste twee perioden ging Proteus goed  door en wonnen met 13-3.

 

Direct in de eerste periode begonnen de dames van Z&PC Hatto-Heim goed. Er werd goed aangevallen en dit leverde direct een manmeer situatie op maar helaas werd hier niet van geprofiteerd. Halverwege de eerste periode kwamen de bezoekers op voorsprong. Hierna gingen bezoekers door en liepen uit naar 3-0. In de tweede periode bleef Hatto-Heim het proberen maar helaas liep Proteus uit naar 7-0. Het leek erop dat het moeilijk zou worden om de nul van het bord te krijgen in de eerste helft van de wedstrijd. Maar met nog zeven seconden te gaan werd een manmeer situatie goed ingeschoten door Aline Bredewoud.

 

Direct aan het begin van de derde periode was te zien dat Hatto-Heim het nog niet had opgegeven en er nog vol voor wouden gaan. Door een goede aanval werd er een vijf meter (penalty) verdient en deze werd benut door Susanne Leurink-Weeda. Helaas kon er geen gevolg aan gegeven worden en liepen Proteus verder uit. Ook in de vierde periode kon Hatto-Heim via Susan Rouwenhorst nog even wat terug doen maar was het toch Proteus wat verder uitliep en de eindstand bepaalde op 3-13.

 

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Aline Bredewoud, Susanne Leurink-Weeda en Susan Rouwenhorst (allen 1x)