Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim 2 pakt drie punten tegen directe concurrent – Z&PC Hatto Heim

«

»

feb 08

Z&PC Hatto-Heim 2 pakt drie punten tegen directe concurrent

Hattem- Het tweede waterpoloteam van Z&PC Hatto-Heim boekte afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning tegen het derde team van Zignea. In het beginstadium van het seizoen won Zignea nog het
onderlinge treffen, maar zaterdag bleven de drie punten in Hattem.

Onder het toeziend oog van de nieuwe sponsor, Jack Van Guilik van Slagerij Van Guilik, werd er een spannende eerste periode gespeeld door beide teams. Zowel Hatto-Heim als Zignea speelden op de counter, maar veel doelpunten vielen er niet. Beide ploegen vonden eenmaal het net. In de tweede periode vielen er meer
doelpunten in zwembad De Marke. Doordat Hatto-Heim de sterke spelers van Zignea onder druk zette en de zwaktes achterin bloot legde, liep Hatto-Heim uit. Het aanvalsduo Kroon en Luchtenberg maakte vijf doelpunten en Herman Roelofs deed daar nog een schepje bovenop. Tussendoor deden de bezoekers uit Emmeloord nog
wel wat terug, maar halverwege stond het 7-2.

De derde periode ging Hatto-Heim door met hetzelfde spel uit de tweede periode. Ditmaal vielen de doelpunten echter minder gemakkelijk. Goals van Dries Slijkhuis en Peter Luchtenberg en een doelpunt van Zignea zorgde ervoor dat Hatto-Heim de voorsprong nog iets verder uitbreidde. Met een tussenstand van 9-3 was de wedstrijd gespeeld. Hatto-Heim wilde de laatste periode controleren. Dit lukte in eerste instantie niet. Zignea trof tweemaal doel en verkleinde voorsprong naar 9-5. Hierna scoorde beide ploegen om de beurt en eindigde de wedstrijd in 12-7.

Periodestanden: 1-1, 6-1, 2-1, 3-4.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Peter Luchtenberg 5x, Mark Kroon 3x,
Herman Roelofs 2x, Dries Slijkhuis 1x en Erik van Emst 1x.