Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim 1 pakt drie punten tegen hekkensluiter – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 14

Z&PC Hatto-Heim 1 pakt drie punten tegen hekkensluiter

De waterpoloheren van Z&PC Hatto-Heim 1 hebben een belangrijke overwinning geboekt tegen Zignea 1 uit Emmeloord. In zwembad de Marke eindigde de wedstrijd in 12-7. Door de drie punten stijgt Z&PC Hatto-Heim twee plaatsen in de brede middenmoot.

Hatto-Heim begon goed aan de wedstrijd. De verdediging gaf weinig ruimte weg zodat Zignea genoodzaakt was het van afstand te proberen. Hatto-Heim had in de aanval wel de ruimte om de bal rond te laten gaan en dat leverde resultaat op. Na één periode waterpolo stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord. In de tweede periode bleef Hatto-Heim de betere ploeg. In de omschakeling was Hatto-Heim sneller en scherper dan Zignea. Dit leverde enkele uitsluitingen op voor Zignea. Hatto-Heim liep in de tweede periode uit naar 7-2.

De derde periode kwam Zignea langzaam aan beter in haar spel. Hatto-Heim kreeg enkele uitsluitingen, maar Zignea wist de  man-meer situatie slechts eenmaal te verzilveren tot doelpunt. De thuisploeg wist tweemaal het net te vinden en liep uit naar 9-3.

In de laatste periode kwam Hatto-Heim door een benutte strafworp op 10-3, maar hierna ging er veel mis bij de Hattemse formatie. Twee spelers van Hatto-Heim kregen een derde persoonlijke fout en werden uitgesloten van het restant van de wedstrijd. Door deze uitsluitingen en onnauwkeurigheden bij Hatto-Heim kreeg Zignea een aantal goede mogelijkheden om het doel te vinden. De ploeg uit Emmeloord maakte dankbaar gebruik en tilde de score razendsnel van 10-3 naar 10-7. Hatto-Heim speelde in de overige speeltijd Zignea niet verder in de kaart. Hatto-Heim herpakte zich en zette met twee doelpunten de einduitslag van 12-7 neer.

Periodestanden: 3-1, 4-1, 2-1, 3-4
Doelpuntenmakers: Kevin Mulder 4x, Jan-Willem Kroeze 3x, Peter Luchtenberg 2x, Mark Kroon 1x, Peter van Grootheest en Dennis Geijssen 1x.