Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren 1 Z&PC Hatto-Heim stellen punt veilig in Putten – Z&PC Hatto Heim

«

»

dec 11

Heren 1 Z&PC Hatto-Heim stellen punt veilig in Putten

Afgelopen zaterdag is door het Heren 1 team van Z&PC Hatto-Heim de uitwedstrijd gespeeld tegen het heren twee team van Triton Putten. Voor vertrek werd door de Hattemmer heren terughoudend tegen deze wedstrijd aan gekeken. Door een gebrek aan enkele basisspelers en het tegelijkertijd spelen met een belangrijke wedstrijd voor het heren twee team van de hattemmer club kon men slechts beschikken over een wisselspeler.

Aangekomen in Putten wachtte een zeer fit, volledig team van Triton Putten. Dit vormde een voorbode voor een pittige en snelle wedstrijd. Waarna de tactiek van de Hattemmer heren werd vastgesteld om de tegenstander te laten komen en het spel te laten maken.

Gedurende de eerste periode probeerden de heren van Hatto-Heim een tempo aan de tegenstanders op te leggen wat voor de Hattemmer heren met beperkte wisselmogelijkheden goed vol te houden was. Dit slaagde en het team uit Putten wist moeizaam kansen te creeeren en bleek niet in staat het spel te kunnen maken. Desalniettemin konden de Hattemmer heren niet voorkomen dat de eerste periode met een 1-0 achterstand afgesloten werd.

In de tweede periode slaagde de Hattemmer verdediging, gestuurd door de goed keepende Arjan v/d Worp erin het spel op slot te houden. Met twee doelpunten, gemaakt door Jan-Willem Kroeze en Peter van Grootheest wist hatto-Heim het in itiatief terug te pakken en stond er een keurige 1-2 op het scorebord

In de derde periode wisten de heren van Hatto-Heim niet tot scoren te komen., de tegenstanders troffen twee keer doel en bepaalden de stand op 3-2.

Een spannende vierde periode was het gevolg. Aan het begin van de periode wisten de heren uit Putten nog een maal tot scoren te komen. Hierna konden zij geen potten meer breken en werd een overtal situatie niet benut. Hatto-Heim daarentegen wist de volgende overtalsituatie goed uit te spelen en terug te komen tot 4-3 door een doelpunt van Peter van Grootheest.
Een minuut later was het Jan-Willem Kroeze die opnieuw doel trof en de stand wist te bepalen op 4-4. Een gelijkspel wat als een overwinning voelde. Bevestigd door de teleurgestelde gezichten bij de tegenstanders.

Volgend weekeinde staat de wedstrijd tegen het team van Zignea 1 uit Emmeloord op het programma. De heren van Zignea worden gecoached door oud hatto-Heim coach Gerrit Riezebos waardoor het de heren van Hatto-Heim er alles aan gelegen is zichzelf te bewijzen.