Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 houden aansluiting op koppositie – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 30

Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 houden aansluiting op koppositie

Het tweede team van Z&PC Hatto-Heim heeft afgelopen zaterdag drie punten gepakt in Kampen. Tegen het derde team van Deltasteur werd het 8-14. Door deze overwinning stijgen de heren naar plaats twee in het klassement en blijven ze voor de zesde wedstrijd op rij ongeslagen.

Tegen het lagergeplaatste Deltasteur gingen de heren van Hatto-Heim fel van start. In zwembad de Steur, waar de afmetingen de minimale afmetingen ruim worden overschreden,  was er genoeg ruimte voor snelle tegenaanvallen en positiewisselingen. Doordat Hatto-Heim gelijk de conditionele zwakte van Deltasteur blootlegde, kwamen er grote kansen voor Hatto-Heim. Via 1-4 na de eerste periode was de stand halverwege op 4-10.

De derde periode kwam er zand in de motor van Hatto-Heim. De scherpte en nauwkeurigheid ontbrak. Het was Deltasteur dat wel wist te scoren in deze periode. Door goed verdedigingswerk bleef de schade deze periode beperkt. Het was nu namelijk Deltasteur dat de klok sloeg. De laatste periode pakte Hatto-Heim de draad weer op. Door voornamelijk afstandschoten liep Hatto-Heim uit van 5-10 naar 6-14. Het was weliswaar de thuisploeg die in de laatste minuut van zich liet spreken. Door knullig verdedigings- en keeperswerk wist Deltasteur nog tweemaal te profiteren en werd de eindstand van 8-14 op het scorebord gezet.

Periodestanden: 1-4, 3-6, 1-0, 3-4.

Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 8x, Mark Kroon 1x, Hein Eghuizen 1x, Herman Roelofs 1x, Erik van Emst 1x, Edgar Leurink 1x en Gerrit-Jan Rens 1x