Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim winnen van De Breuly – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 23

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim winnen van De Breuly

HATTEM – Deze zaterdag speelde Hatto-Heim 1 tegen De Breuly uit Zevenaar. Voor Hatto-Heim was het zaak de drie punten in Hattem te houden. Dit leek, kijkend naar de klassering van De Breuly op de ranglijst ook zeker mogelijk. De heren van Hatto-Heim deden in zwembad De Marke wat hen te doen stond. Ze wonnen de wedstrijd met 7-4 en hielden daarmee de punten in Hattem.

Hatto-Heim begon slap aan de eerste periode. Er werd slordig en ongeconcentreerd gespeeld. Toch was het Peter Van Grootheest die als eerste wist te scoren voor de thuisploeg. Desondanks kwam De Breuly nog in de eerste periode tot een 1-2 voorsprong. Na een flinke peptalk van coach Marcel Van Tilburg begonnen de heren van Hatto-Heim aan de tweede periode. Al na 30 seconden wist Thom Badings vanuit een manmeer situatie te scoren, waardoor het weer gelijk stond. Ook Kevin Mulder en Peter van Grootheest wisten deze periode te scoren, waardoor het halverwege 4-2 stond voor de thuisploeg.

In de derde periode ging Hatto-Heim door waar het mee bezig was. De tegenstanders werden zichtbaar moe en gingen daardoor erg slordig spelen. Hier maakten de heren van Hatto-Heim goed gebruik van. Door doelpunten van onder meer Rutger Jan Rienmeijer kwam de thuisploeg tot een 7-4 voorsprong. De wedstrijd rustig uitspelen, dat was wat de heren van Hatto-Heim in de laatste periode wilden. De ploeg speelde lange aanvallen, waardoor de bezoekers amper de kans kregen om te scoren. Helaas wist ook de thuisploeg deze periode niet meer raak te schieten, waardoor de score op 7-4 bleef steken. Op zaterdag 7 december speelt Hatto-Heim 1 haar volgende wedstrijd tegen Triton Putten.

Doelpuntenmakers: Peter Van Grootheest (3x), Thom Badings (2x), Rutger Jan Rienmeijer, Kevin Mulder (beiden 1x)