Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Klaverjasavond opnieuw een succes – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 18

Klaverjasavond opnieuw een succes

Afgelopen vrijdag organiseerde de Z&PC Hatto-Heim opnieuw een van haar klaverjasavonden voor Leden, Supporters en Sponsoren van de vereniging. Traditioneel werden deze avonden afgewerkt in de eigen kantine bij Zwembad “de Watermulder”, maar dit keer werd voor het eerst een klaverjasavond georganiseerd in samenwerking met de Horeca van Zwembad “De Marke”.

Onder het genot van een hapje en een drankje voerden de deelnemers 3 partijen lang een gezonde onderlinge strijd. Na afloop werd gespannen uitgekeken naar de einduitslag en naar wie er vandoor zouden gaan met de prachtige vleesschotels beschikbaar gesteld door Slagerij J. van Guilik.

De top 3 werd uitgemaakt door:
1. Edgar Leurink
2. Hendrie van Beek
3. Eva Wijnen/J.W. Kroeze

foto_4

De organisatie kijkt terug op een zeer gezellige avond en dankt iedereen voor zijn of haar inzet en bijdrage.

foto_1