Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim boeken vooruitgang maar pakken nog geen punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 16

Waterpolodames Z&PC Hatto-Heim boeken vooruitgang maar pakken nog geen punten

Afgelopen zaterdag werd de zevende wedstrijd van het seizoen tegen de dames van Flevo Nijkerk gespeeld. De wedstrijd begon sterk met twee doelpunten uit twee aanvallen. Beide doelpunten werden gemaakt door Susanne Leurink. Na dit goede begin nam Flevo de leiding over en troffen zij nog driemaal doel in deze periode. Het eerste partje werd afgesloten met 3-2 in het voordeel van Flevo. Ook ik het tweede partje gingen de dames van Z&PC Hatto-Heim vol voor de wedstrijd. Aline Bredewood luisterde haar debuut in ploeg op met een doelpunt. Niet veel later trof de debutante nogmaals doel en Monica Bosman zette het vijfde doelpunt van Hatto- Heim op het scorebord. Tussendoor hadden de dames van Flevo een tandje bijgezet zodat er met nog één periode te gaan met 7-5 werd gerust. In de laatste periode was het Flevo dat de klok sloeg. Ondanks goede reddingen van keepster Janna Uyt de Boogaardt werd de eindstand 11-5.  De volgende wedstrijd staat gepland op 7 december om 18:00uur in zwembad de Marke.

Periodestanden: 3-2, 3-1, 1-2, 4-0.
Doelpuntenmaaksters: Susanne Leurink 2x, Aline Bredewoud 2x en Monica Bosman 1x.