Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim 2 zet goede reeks door – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 16

Z&PC Hatto-Heim 2 zet goede reeks door

HATTEM – De waterpoloërs van Z&PC Hatto-Heim 2 hebben afgelopen zaterdag weer 3 punten kunnen bijschrijven. Tegen ZZZ 2 uit Dronten werd er makkelijk gewonnen met 13-2. Door deze zege is de ploeg nu vijf wedstrijden ongeslagen.

In zwembad de Marke werd er uitstekend begonnen door Hatto-Heim. Snelle tegenaanvallen en positiewisselingen leverde uitgespeelde kansen op.  Van deze ruimte werd dan ook gretig gebruik gemaakt en zodoende prijkte er na één periode spelen een 5-0 tussenstand op het scorebord. Waar het vizier in de eerste periode op scherp stond was dat in de tweede periode absoluut niet het geval. Het houtwerk werd geraakt of schoten eindigen naast het doel. ZZZ 2 kon niks creëren en bleef beperkt bij het spelen van de lange bal. Deze saaie periode hielden beide doelmannen dan ook hun doel schoon.

De derde periode was er meer te beleven in Hattem. Mark Kroon scoorde een hattrick, waaronder een gave backhand.  Ook het team uit Dronten trof voor het eerst doel en zo liep de score op tot 9-1.
Met nog een periode te gaan ging het tempo omhoog bij de Hattemse formatie. Er werd een vergelijkbare eerste periode vertoond in de Marke. Zo vond Dries Sluikhuis snel het net en trof Herman Roelofs niet veel later raak met een goed schot. Hatto-Heim drukte nog verder door waarna de bezoekers uit de polder pas een halve minuut voor het einde wat terug deden. Het slotakkoord was echter voor Hatto-Heim. Peter Luchtenberg zette de 13-2 op het scorebord.

Periodestanden: 5-0, 0-0, 3-1, 5-1.
Doelpuntenmakers: Mark Kroon 6x, Peter Luchtenberg 5x, Herman Roelofs 1x en Dries Slijkhuis 1x.