Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Opnieuw gelijkspel voor waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 16

Opnieuw gelijkspel voor waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 1

Dit weekend speelden de heren van Hatto-Heim 1 uit in Varsseveld tegen DOS 1. Beide ploegen stonden ongeveer even hoog op de ranglijst, dus het beloofde een mooie pot waterpolo te worden. Deze belofte kwam inderdaad uit. Het was een wedstrijd met veel overtredingen en uitsluitingen, maar ook met veel mooie doelpunten. De hele wedstrijd ging het scoreverloop gelijk op, wat uiteindelijk resulteerde in een 7-7 gelijkspel.

In de eerste periode nam Jan Willem Kroeze het voortouw voor de bezoekers. Binnen vier minuten wist hij al drie keer het net te vinden. Helaas wist ook de thuisploeg drie maal te scoren, waardoor de score na de eerste periode 3-3 bedroeg. Gezien de minimale verschillen tussen beide ploegen op de ranglijst stond er veel druk op deze wedstrijd. In periode twee kreeg een speler van de thuisploeg een persoonlijke fout. Bij het wegzwemmen trapte deze speler nog eens na, waarvoor hij een UMV (uitsluiting met vervanging) van de scheidsrechter kreeg. In de tweede periode wisten beide ploegen slechts één keer te scoren. Halverwege luidde het scoreboard 4-4.

Ook in de derde periode bleef het spel gelijk opgaan. DOS wist in deze periode als eerste te scoren, en liep uit naar een 6-4 voorsprong. Desondanks lukte het de heren van Hatto-Heim om in deze periode nog iets terug te doen. Vanaf de midvoor positie schoot Rutger Jan Rienmeijer de bal snoeihard in het net. Met een 6-5 achterstand gingen de mannen van Hatto-Heim de laatste periode in. Na nog een doelpunt van de thuisploeg dachten de meeste spelers al dat alle hoop vervlogen was. Toch wisten de bezoekers zich terug te knokken. Via een mooie pass van Kevin Mulder wist Thom Badings de bal drie minuten voor tijd binnen te tikken. De spelers van Hatto-Heim voelden dat er alsnog een gelijkspel in zat, en vochten dus nog vol voor een punt. Pas vlak voor het einde werd de wedstrijd definitief beslist. Met nog maar drie seconden op de klok wist Thom Badings vanuit een manmeer situatie de bal met enig geluk binnen te schieten, waardoor de eindstand op 7-7 werd bepaald. Op 23 november spelen de heren van Hatto-Heim 1 hun volgende wedstrijd tegen De Breuly 1 in zwembad De Marke in Hattem.

Doelpuntenmakers: Jan Willem Kroeze, Thom Badings (beiden 3x), Rutger Jan Rienmeijer (1x)