Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Gelijk spel voor heren Z&PC Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 09

Gelijk spel voor heren Z&PC Hatto-Heim 1

Tegen het tweede team van Proteus uit Twello werd afgelopen zaterdag gelijk gespeeld. In het redelijk gevulde zwembad zagen de supporters een wedstrijd waar het gelijk op ging. Hatto-Heim nam een kleine voorsprong maar kon dit niet volhouden en Proteus maakte in de laatste periode gelijk, 5-5.

 

In Zwembad de Marke begonnen afgelopen zaterdag het eerste heren team van Hatto-heim goed aan de wedstrijd. Er werd goed verdedigd en goed gecounterd. In de eerste periode ging het helemaal gelijk op en scoorde beide teams één keer. In de tweede periode werd weer door beide teams goed gespeeld. Het spel ging er op en neer waardoor beide keepers vol aan de bak moesten. Hatto-Heim schoot deze periode met iets meer precisie dan Proteus en zo was de stand halverwege 3-2.

 

In de derde periode probeerde Hatto-Heim het verschil  te vergroten. Dit lukte goed en er werd uitgelopen naar 5-3. Met nog één periode te spelen leek het dat Hatto-Heim na de eerste overwinning van het seizoen, vorige week, direct weer ging winnen. Maar in de vierde periode lukte het Hatto-Heim het niet meer te scoren. Vooral de manmeer situatie werden heel slecht uitgespeeld en daardoor kon Proteus toch nog terug komen tot 5-5. In de laatste minuut kreeg Proteus via een manmeer situatie nog de ideale gelegenheid om met drie punten terug te gaan naar Twello. Gelukkig bleef dit de heren van Hatto-Heim bespaard en werden de punten verdeeld. Volgende wedstrijd voor de heren is aankomende zaterdag in Varsseveld.

 

Voor foto’s van deze wedstrijd klik hier (gemaakt door Marcel Senz)