Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Eerste winstpartij voor heren Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 02

Eerste winstpartij voor heren Z&PC Hatto-Heim

Voor het eerst dit seizoen wisten de waterpoloheren van Z&PC Hatto-heim drie punten binnen te slepen. Na een goede pot werd in Elst EZ&PC 2 met 6-8 verslagen.

 

In het smalle bad in Elst begonnen de heren van Z&PC Hatto-Heim direct scherp aan de wedstrijd. Er werd goed aangevallen en goed verdedigd. Dit zorgde ervoor dat Hatto-Heim in de eerste periode kon uitlopen naar een 4-0 voorsprong. In de tweede periode werd duidelijk wat voor voordeel je hebt als je in de verdediging kunt staan. In Elst wordt namelijk gespeeld met dispensatie in een ondiep bad. Nu was het dan ook EZ&PC dat deze periode wist te scoren, ze troffen tweemaal doel. In de derde periode was het weer de beurt aan Hatto-Heim. De voorsprong werd vergroot en de spelers van EZ&PC raakte hierdoor geïrriteerd en reageerde dit af op de scheidsrechter. Meestal is dit een teken dat de andere ploeg gaat winnen maar in de vierde periode kwam EZ&PC iets terug. Door onder andere een goede redding van de keeper van Hatto-Heim bleef het op voorsprong. Uiteindelijk stapten  de heren met 6-8 het water uit en namen zo de drie punten mee naar Hattem. De heren spelen aanstaande zaterdag 9 november om 18:00 in Zwembad de Marke in Hattem.