Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC Hatto-Heim staat morgen met verschillende activiteiten bij de Boni. – Z&PC Hatto Heim

«

»

nov 01

Z&PC Hatto-Heim staat morgen met verschillende activiteiten bij de Boni.

In het kader van de Jeugdsponsoractie van supermarkt de Boni staan wij (Z&PC Hatto-Heim) morgen (zaterdag 2 november) van 10 tot 17 uur bij de Boni in Hattem. Wij zullen hier verschillende activiteiten hebben om jullie/u verder bekend te maken met de zwemsporten. De zwemsporten die bij Z&PC Hatto-Heim worden beoefend zijn: Wedstrijdzwemmen en Waterpolo. Ook is er de mogelijkheid voor recreatief zwemmen onder begeleiding van onze trainers(sters) in alle leeftijdsgroepen. Bij deze Jeugdsponsoractie is het de bedoeling dat wij zoveel mogelijk sponsormunten binnen halen voor onze vereniging. Aan het eind van de actie zal de Boni naar ratio van de munten, geld sponsoren. Dit bedrag zullen wij investeren in de jeugdopleiding.

 

3-Advertentie-staand.indd