Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Sint Andreasschool wint Schoolwaterpolo toernooi – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 26

Sint Andreasschool wint Schoolwaterpolo toernooi

HATTEM – Afgelopen zaterdagmiddag hebben vijf scholen in Hattem gestreden voor winst op het Schoolwaterpolo Toernooi 2013. Dit werd georganiseerd door een samenwerking van Zwembad de Marke en Zwem & PoloClub Hatto-Heim. De van Heemstra school, Het Palet, De Zaaier, de Sint Andreasschool en De Vlonder speelden in wedstrijden van 2 keer 5 minuten tegen elkaar. Elk team werd begeleid door een waterpolospeler/ster van Z&PC Hatto-Heim. Dankzij de waterpoloclinic van de afgelopen zaterdagen die ook in samenwerking met Zwembad de Marke is gegeven werd er echt waterpolo gespeeld. Er waren verschillende kinderen die in de afgelopen weken de basisvaardigheden aangeleerd hadden op deze clinics.

 

In de wedstrijden 5 tegen 5 werden veel mooie doelpunten gemaakt. Het was een hevige sportieve strijd tussen de vijf scholen. Tijdens de wedstrijden werd er flink aangemoedigd door verschillende familieleden van de kinderen die mee waren gekomen naar Zwembad de Marke. Het samenspel en de techniek van spelen was zeer goed en het is duidelijk dat er waterpolo talent in Hattem aanwezig is. Toen de wedstrijden vorderde was het duidelijk dat er twee favorieten waren voor de winst. Dit waren de Sint Andreasschool en Het Palet maar in het onderlinge duel was het de Sint Andreasschool wat Het Palet in de tweede helft overklaste. Op deze manier werd de Sint Andreasschool de kampioen van Het Schoolwaterpolo Toernooi 2013. Het Palet werd tweede en ook De Vlonder mocht een beker in ontvangst nemen voor hun derde plaats. Wij willen de scholen in Hattem bedanken voor de mogelijkheid voor promotie van onze sport en het meedoen aan de wedstrijden. Alle kinderen hebben een presentatiegids van Z&PC Hatto-Heim meegekregen. Foto’s van het schoolwaterpolo toernooi zijn te zien op onze Facebookpagina.