Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Eerste punt voor Z&PC Hatto-Heim 1 – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 26

Eerste punt voor Z&PC Hatto-Heim 1

Na de promotie van afgelopen seizoen wisten de heren van Hatto-Heim 1 dat hen een zwaar seizoen te wachten stond. Maar na vier nederlagen op rij werd de drang om te winnen toch steeds groter. Dit weekend hebben de heren een goede stap gezet in het doorbreken van de reeks nederlagen. In zwembad De Bongerd in Wageningen wist de ploeg tegen WZ&PC De Rijn een 6-6 gelijkspel te behalen.

De eerste periode ging het spel aardig gelijk op. Na slechts 20 seconden spelen wist Peter van Grootheest de score te openen voor Hatto-Heim. Een minuut later deed De Rijn iets terug door te scoren uit een manmeer situatie. De score na één periode was 3-2 voor de thuisploeg. In de tweede periode werd het spel een stuk fysieker. Binnen een paar minuten vielen er maar liefst vijf uitsluitingen. Ook kreeg de thuisploeg een strafworp, maar de inzet werd knap gekeerd door doelman Arjan van der Worp. Helaas kon ook hij niet verhelpen dat De Rijn in deze periode twee keer scoorde, waardoor de stand halverwege 5-2 was.

Na een flinke peptalk ging Hatto-Heim er in de derde periode weer vol tegenaan, in de hoop alsnog punten mee terug te kunnen nemen naar Hattem. En met succes; de bezoekers kwamen dankzij doelpunten van Dennis Geijsen en Winfred van Eeken terug tot 5-5. De heren van Hatto-Heim voelden dat er meer dan een gelijkspel in de wedstrijd zat. Met een mooi doelpunt van Jan-Willem Kroeze kwamen de bezoekers op een 5-6 voorsprong. Tot 30 seconde voor tijd gebeurde er vrij weinig, en Hatto-Heim dacht de winst al bijna in de zak te hebben. Maar helaas, door een miscommunicatie bij het wisselen werd er een overtreding begaan, die leidde tot een strafworp voor de thuisploeg. Deze strafworp werd wel benut, waardoor de eindstand op 6-6 werd bepaald. Op 2 november spelen de heren van Hatto-Heim 1 hun volgende wedstrijd tegen EZ&PC in zwembad De Helster in Elst.

Doelpuntenmakers: Peter van Grootheest, Dennis Geijsen (beiden 2x), Jan-Willem kroeze en Winfred van Eeken (beiden 1x)