Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 pakken wederom drie punten – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 26

Waterpoloërs Z&PC Hatto-Heim 2 pakken wederom drie punten

Het tweede team van Z&PC Hatto-Heim heeft dit weekend een overwinning geboekt. Na de overwinning van vorige week tegen Steenwijk werd gisteren gewonnen van het tweede team van Octopus.

Z&PC Hatto-Heim 2 begon de uitwedstrijd in Wapenveld voortreffelijk. De eerste aanval werd gelijk omgezet in een doelpunt en niet veel later werd de voorsprong verdubbeld naar 0-2. Hatto-Heim had verdedigend haar zaakjes prima op orde. Toch scoorde Octopus tweemaal door opportunistische lange ballen vanuit de verdediging die van richting werden veranderd. Desondanks vond Hatto-Heim tussendoor nog wel het net en werd er na één periode spelen met 2-3 gerust.

De tweede periode was het spelbeeld niet anders. De snelheid van Hatto-Heim zorgde ervoor dat alle gaten in de verdediging konden worden dichtgezwommen. Octopus was genoodzaakt om de lange bal te spelen en hoopte van daaruit een vrije bal te krijgen of de bal van richting te veranderen. Tot tweemaal toe was deze spelvorm succesvol voor de thuisploeg. De midvoor van Octopus was tweemaal eerder bij de bal de Hattemse midachter en wist zodoende de bal doeltreffend het doel in te tikken. Mark Kroon trof tussen beide Wapenveldse doelpunten nog doel, maar kon niet voorkomen dat er halverwege met 4-4 van kant werd gewisseld.

De derde periode werd uitstekend begonnen door de Hattemse ploeg. In ruim één minuut werd driemaal het net gevonden en werd er een op onoverbrugbare voorsprong opgebouwd. Herman Roelofs trof al na vijftien seconden raak na een mooi schot in de bovenhoek en  Peter Luchtenberg en Mark Kroon brachten de score razendsnel naar 4-7. Aan het einde van deze periode werd er door beide ploegen nog eenmaal gescoord. Met nog één periode te gaan stond het 5-8.

Bij aanvang van de  laatste periode leken de kaarten geschud. Een voorsprong van drie punten leek te veel voor Octopus. Peter Luchtenberg bracht de score naar 5-9 en zo was de hoop op een stunt van de thuisploeg tenietgedaan. In het restant van de periode vonden beide ploegen nog eenmaal het doel en zo werd er afgesloten op 6-10.

Periodestanden: 2-3, 2-1, 1-4, 1-2.

Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 5x,  Mark Kroon 4x en Herman Roelofs 1x.