Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Hatto-Heim 2 houden drie punten in Hattem – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 12

Waterpoloheren Hatto-Heim 2 houden drie punten in Hattem

HATTEM – Het tweede team van Z&PC Hatto-Heim heeft afgelopen zaterdag de punten in eigen gehouden. De opponent, het tweede team van Steenwijk 1934, werd een eenvoudige overwinning geboekt. Na vier periodes
waterpolo stond er een uitslag van 8-1 op het scorebord.

In de eerste periode was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Steenwijk 1934. Hatto-Heim verdedigde goed en was gevaarlijk in de counteraanval. Door het verdedigingsspel van Hatto-Heim kon Steenwijk1934 geen grote kansen creëren en bleef het beperkt tot enkele afstandsschoten. kon Steenwijk1934 niets anders dan het doel van afstand. Bij Hatto-Heim werden voorin wel kansen gecreëerd en afgemaakt. Mark Kroon en Peter Luchtenberg vonden elkaar goed en brachten de score naar 4-0. Na een goede eerste periode leek een grote score aanstaande. Toch kwam het niet zover, want in de tweede periode verliep het niet zo wervelend als in de eerste periode. De passing werd onnauwkeuriger en er werd minder goed aangesloten naar de aanval. Desalniettemin werd er wel tweemaal gescoord deze periode en zo stond het halverwege 6-0.

In de derde periode was het spelbeeld niet anders dan dat van  de tweede periode. Verdedigend lag het allemaal prima, maar in de omschakeling ontbrak het aan gif bij  de Hattemse formatie. Mark Kroon bracht met een mooi schot in de kruising wel de score naar 7-0, maar verder waren er geen hoogtepunten te bekennen in deze periode. De laatste periode liet Hatto-Heim de tegenstander wat vrijer in de aanval. De pressing werd minder aangezien de zege al binnen was. Beide teams vonden in deze afsluitende periode eenmaal het net. De volgende wedstrijd van Z&PC Hatto-Heim 2 is op 26 oktoberom 18:00uur tegen Octopus 2 in Wapenveld.

Periodestanden: 4-0, 2-0, 1-0, 1-1.

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Peter Luchtenberg 5x, Mark Kroon 2x en Patrick Witteveen 1x.