Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Opnieuw verlies waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 12

Opnieuw verlies waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de waterpoloheren van Zwem & Polo Club Hatto-Heim 1 in Hattem opnieuw verloren. De Woelwaters 2 uit Harderwijk waren te sterk voor een gehavend Hatto-Heim. Direct in het begin liep de Woelwaters uit maar toch kon Hatto-Heim halverwege terug komen op twee doelpunten verschil. Daarna waren het toch de heren uit Harderwijk die het initiatief weer in handen namen en uiteindelijk wonnen met 7-12.

 

Door enkele afwezigen bij Hatto-Heim begonnen de heren met een paar spelers van heren 2. Er werd goed gespeeld door beide ploegen maar direct in het begin liepen de Woelwaters uit naar een 4-0 voorsprong.  Aan het einde van de eerste periode wist Hatto-Heim via Christiaan Fowler uit een manmeer situatie iets terug te doen. In de tweede periode was er meer beweging bij Hatto-Heim wat leidde tot uitsluitingen bij de Woelwaters. Uit deze manmeer situaties werd door Dennis Geijsen en Jan Willem Kroeze gescoord. Na een tegendoelpunt van de Woelwaters ging Hatto-Heim goed door en kwam tot op één doelpunt door Thom Badings. De Woelwaters wisten in de laatste paar seconden van de tweede periode toch weer te scoren waardoor de stand halverwege 4-6 was in het voordeel van de Woelwaters.

 

In de derde periode liepen de Woelwaters verder uit door ondermeer een strafworp. Jan Willem Kroeze wist met zijn tweede doelpunt wel iets terug te doen. Ook na dit doelpunt gingen de woelwaters door met scoren en liepen uit naar 5-10. In de vierde periode wisten Kevin Mulder en Mark Kroon nog te scoren voor Hatto-Heim maar spannend werd het niet meer. In de slotfase wisten de woelwaters nog te scoren en de eindstand te bepalen op 7-12. De volgende wedstrijd voor Z&PC Hatto-Heim 1 is zaterdag 26 oktober in Wageningen.

 

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Jan Willem Kroeze (2x), Christiaan Fowler, Dennis Geijsen, Thom Badings, Kevin Mulder en Mark Kroon (allen 1x)