Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 pakken geen punten in Emmeloord – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 05

Waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim 2 pakken geen punten in Emmeloord

Emmeloord – Het tweede team van Z&PC Hatto-Heim verloor afgelopen weekend van het derde team van Zignea. Op de belangrijke momenten ontbrak het aan de afwerking. Zignea had het vizier wel op scherp staan en won de wedstrijd met 7-3.

De eerste periode was een gelijk opgaande periode. Hatto-Heim gaf de thuisploeg het initiatief en gokte op een snelle counter. De nauwkeurigheid in de passes ontbrak bij Hatto-Heim en daardoor werd er maar eenmaal gescoord in de eerste periode. Zignea wist zich ook geen raad met het compacte spel en wist ook slechts eenmaal het net te vinden.

De tweede periode was gelijk aan de eerste periode. Zignea mocht het spel maken en Hatto-Heim loerde op de tegenaanval. Bij die tegenaanval ontbrak het wederom aan efficiëntie en Zignea scoorde uit de eerste aanval na een mislukte doelpoging van Hatto-Heim. Mark Kroon bracht met een goed schot de spanning terug.

De derde periode was de omslagperiode in de wedstrijd. Zignea was efficiënt in haar doelkansen en Hatto-Heim kon ook nu geen potten breken. Kansen werden er wel gecreëerd maar aan de afwerking ontbrak het wederom. De keeper van de thuisploeg was een sta-in-de-weg.  Zignea liep deze periode weg van het team uit Hattem. De laatste periode werd door Hatto-Heim nog wel alles op alles gezet om minimaal een punt mee te nemen naar huis, maar hoe verder de tijd vorderde des te minder geloof kwam er in een punt. De punten bleven in Emmeloord.

Aankomende zaterdag wacht voor Z&PC Hatto-Heim 2 om  18:00uur de wedstrijd tegen Steenwijk in de Zwembad de Marke.