Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Heren Z&PC Hatto-Heim verliezen uitwedstrijd – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 05

Heren Z&PC Hatto-Heim verliezen uitwedstrijd

Afgelopen zaterdag reisde het Heren 1 team van Z&PC Hatto-Heim af naar Lelystad. In Lelystad was het het team van De Houtrib 2 wat de heren opwachtte. Al snel werd duidelijk dat dit voor de Heren uit Hattem een zware wedstrijd zou worden. Door afwezigheid en ziekte was het team van de Hattemmers flink uitgedund en moest de wedstrijd met slechts 1 wissel gestart worden. De tegenstander in vergelijking, had met 5 wissels meer vrijheid tot wisselen.

 

Dit weerhield de Hattemmer heren er niet van om de koe bij de horens te vatten en een voorsprong te nemen. Na twee periodes stond er een fraaien 2-4 stand op het scorebord in het voordeel van Hatto-Heim. Door constant met alle veldspelers druk te houden op de helft van de tegenstander kon Hatto-Heim zich tot in de derde periode handhaven en lukte het op een gegeven moment uit te lopen tot 6-8. Helaas brak het gebrek aan wisselspelers Hatto-Heim toch op. In de vierde periode werd er door het team van de Houtrib goed gebruik gemaakt van het overtal aan wisselspelers en werd de verdediging van Z&PC Hatto-Heim gebroken. Uiteindelijk werd de eindstand met 10-8 beslist in het voordeel van de Houtrib uit Lelystad.

 

Aanstaand weekeinde staat in het Zwembad de Marke de thuiswedstrijd tegen het team van de Woelwaters uit Harderwijk gepland. Alle publiek is welkom om deze wedstrijd bij te wonen. De aanvang is om 18:45.