Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Ook tweede wedstrijd dames Z&PC Hatto-Heim eindigt in verlies – Z&PC Hatto Heim

«

»

okt 05

Ook tweede wedstrijd dames Z&PC Hatto-Heim eindigt in verlies

Dames 1 Z&PC Hatto-Heim zijn afgelopen zaterdag, 5 oktober, afgereisd naar Twello voor een duel tegen Proteus 3. De wedstrijd begon goed, na een kleine 2 minuten opende ze de score met 0-1 uit handen van Susanne Leurink. Met kort daarna wederom een treffer. Na het tweede partje stond het 2-1 voor Z&PC Hatto-Heim.

Daarna werden de dames van Proteus sterker en moesten de dames van Z&PC Hatto-Heim het onderspit delven. Het regende doelpunten tegen maar er kwam gelukkig ook nog een derde treffer uit hand van Monica Bosman. Door het goede keepen, van reserve keepster Femke Bijlsma, beperkte dat de tegenstandsters verder uitliepen. Het eindresultaat 10-3 voor Proteus.

De volgende wedstrijd voor de dames zal in de Marke op 12 oktober om 19:30 uur worden gespeeld.