Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Z&PC HATTO-HEIM overhandigt presentatiegids – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 20

Z&PC HATTO-HEIM overhandigt presentatiegids

HATTEM – Afgelopen vrijdag is de presentatiegids van zwem- en poloclub Hatto-Heim, “Z&PC HATTO-HEIM” (voorheen Z.V. HATTO-HEIM) uitgereikt aan dhr. F. Bult, directeur van De Marke, en dhr. A. Borst, o.a. wethouder sport en recreatie. In de gids worden alle zwemsportonderdelen van Z&PC HATTO-HEIM behandeld. Deze onderdelen zijn: Recreatief Jeugd, Recratief Ouderen, Zwemmen en Waterpolo. De gids zal komende week worden verspreid onder alle leden en sponsoren. Ook zullen exemplaren liggen op diverse plaatsten in Hattem o.a. M.F.C. de Marke waar u deze kunt lezen/meenemen. De presentatiegids is mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren.

Klik hier voor de presentatiegids