Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Geen punten voor de waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 28

Geen punten voor de waterpoloheren Z&PC Hatto-Heim

HATTEM – Afgelopen zaterdag hebben de heren van Z&PC Hatto-Heim 1 ook de tweede wedstrijd van het seizoen verloren. DWK 3 uit Barneveld maakte vooral in de tweede periode het verschil. De stand halverwege was 5-10 in het voordeel van DWK. Deze achterstand wisten de heren van Z&PC Hatto-Heim niet meer goed te maken. De eindstand werd bepaald op 7-13 in het voordeel van DWK.

 

De heren van Z&PC Hatto-Heim begonnen goed aan de wedstrijd. Direct de eerste aanval werd er goed gespeeld en maakte Peter van Grootheest de 1-0. Snel na deze openingstreffer liep DWK uit door drie keer te profiteren van een manmeer situatie, 1-3. DWK wist nog verder uit te lopen maar daarna was het Z&PC Hatto-Heim wat iets terug deed via Rutger Jan Rienmeijer en Kevin Mulder, 3-4. In de slotfase van de eerste periode wist DWK nogmaals te scoren uit een manmeer situatie. In het begin van de tweede periode bleven beide teams scoren en ging het gelijk op. Nadat DWK een doelpunt maakte deden opnieuw Peter van Grootheest en Kevin Mulder iets terug door goed te counteren, 5-6. Daarna wist DWK uit te lopen door vier doelpunten achter elkaar te maken. Ineens was het er een enorm gat van vijf doelpunten ontstaan, 5-10.

 

In de derde periode herpakte de heren zich en speelden weer redelijk. Dit leidde tot enkele goede kansen maar alleen Peter Luchtenberg wist hiervan eenmaal te profiteren. Halverwege deze periode wist DWK uit te lopen naar 6-11. In de laatste periode ontstonden voor beide ploegen verschillende kansen mede door de vele uitsluitingen. Beide ploegen wisten niet te profiteren. Met nog een minuut te spelen was het duidelijk dat DWK ging winnen. In de slot minuut wist DWK toch nog tweemaal te  scoren. Met nog acht seconden op de klok wist Peter van Grootheest zijn derde en de zevende voor Z&PC Hatto-Heim te maken. Hiermee was de einduitslag bepaald op 7-13. Volgende week zullen de heren afreizen naar Lelystad voor een wedstrijd tegen De Houtrib 2.

 

Doelpuntenmakers Z&PC Hatto-Heim: Peter van Grootheest (3x), Kevin Mulder (2x), Rutger Jan Rienmeijer en Peter Luchtenberg (beide 1x)