Deprecated: Function create_function() is deprecated in D:\www\hattoheim.nl\www\wp-content\plugins\add-link-to-facebook\add-link-to-facebook-class.php on line 138 Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim verliezen – Z&PC Hatto Heim

«

»

sep 17

Waterpoloheren Z.V. Hatto-Heim verliezen

HATTEM – Afgelopen zaterdag begonnen de heren van Z.V. Hatto-Heim 1 het seizoen met een thuiswedstrijd tegen SG DWV-de Spreng 3. SG DWV-de Spreng 3 schoot vanaf het begin met scherp en liep gestaag uit. De eerste twee periodes verdedigde Z.V. Hatto-Heim goed maar er kwam nauwelijks een aanval. Halverwege was de achterstand voor de heren van Z.V. Hatto-Heim 3-1. In de derde en vierde periode was duidelijk dat SG DWV-de Spreng beter was en liep snel uit en won met 8-2.

De heren van Z.V. Hatto-Heim moeten na de knappe promotie van afgelopen seizoen zorgen dat het niet direct weer degradeert, met deze gedachte zijn de heren het seizoen van start gegaan. In de eerste periode was het direct SG DWV-de Spreng die door een schot in de kruising op 0-1 kwam. Z.V. Hatto-Heim verdedigde de rest van de periode goed maar kwam nauwelijks tot aanvallen. Aan het einde van de eerste periode wist SG DWV-de Spreng de score uit te bouwen naar 0-2. In de tweede periode ging Z.V. Hatto-Heim door met het goede verdedigen. Na ruim een minuut in de tweede periode wist Z.V. Hatto-Heim iets terug te doen door een doelpunt van Dries Slijkhuis, 1-2. Maar ook na dit eerste doelpunt bleven de aanvallen maar weinig kansen opleveren voor Z.V. Hatto-Heim. SG DWV-de Spreng had ook moeite om tot goede kansen te komen en schoot vooral van afstand. Dit leverde halverwege de tweede periode een doelpunt op, 1-3. In de derde periode wist Dennis Geijsen door een vrije worp ineens op doel te schieten de achterstand weer terug te brengen naar één doelpunt, 2-3. Hierna kwam SG DWV-de Spreng wat makkelijker door de verdediging dit vooral omdat er niet goed meer werd gezakt in de verdediging. Hierdoor liepen de heren van SG DWV-de Spreng uit naar 2-6 ondermeer door een strafworp. In de vierde periode werd nog geprobeerd wat aan de achterstand te doen maar Z.V. Hatto-Heim kwam te kort om het deze tegenstander nog moeilijk te maken. SG DWV-de Spreng wist nog tweemaal te scoren en de eindstand werd hierdoor bepaald op 2-8. Doelpuntenmakers Z.V. Hatto-Heim: Dries Slijkhuis en Dennis Geijsen.